כאבים בכל הגוף בלטים עמוד שידרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/12/2019 | 13:32 | מאת: ילנה

שמי ילנה בת 30 יש לי כאבים בכל כבר כבר תקופה ארוכה עם זה בזרועות שכמות כפות ידיים רגליים גב הכול כאב תמידי עשיתי סיטי גב עמוד שיגרה הפיענוח הראה ככה C2-C3-בלט דיסק אחורי עם לחץ על השק הטקלי יישור לורדוזיס צווארי בגובה D7-D6 בלט דיסק אחורי עם לחץ על השק בגובה D9-D10 בלט דיסק עם לחץ על השק L3-L4 בלט דיסק אחורי עם לחץ על השק L4-L5 בלט דיסק אחורי עם לחץ על השק ממצא ציסטי בתעלה בגובה הסרקום מתאים לטרלוב סיצטה רציתי לדעת מה הפיענוח אומר ומה אני עושה עם כול הכאבים האלה עד שהתור של הרופא יגיע יש עוד מלא זמן והאם בנוסף לכול הלבטים שישי לי יש מצב שיש לי גם פיברומולגיה? כאבי צוואר ושכמות וזרועות כאבי תופת יד לי גם מידי פעם אי זרימת דם באצבעות של הידיים וגם האצבעות מתקפלות וניתקעות לי מכה דקות עד שזה משתחרר האם הכול קשור לגב

שלום, נשמע שהכאבים שאת סובלת מהם אינם ממקור של דלקת, אלא כאב ממקור מכאני - כתוצאה משינויים בדיסקים ובחוליות עמ"ש. כדאי להיבדק על ידי אורטופד

מנהלי פורום ראומטולוגיה