פיברו או דלקת החוליות???

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

23/10/2019 | 08:58 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 48 מאובחנת מזה 10 שנים בפיברו לא הסכמתי לקבל כדורים לקח לי שנים עד שנגמלתי מכדורים כאלה נגד דיכאון קשה שהייתי אבל אני מטופלת בcbt הידותרפיה התעמלות , לאחרונה הכאבים מחמירים דווקא בלילה בזמן השינה מהצוואר שכמות כתפיים וגב תחתון כל המקומות האלה הופכים להיות נוקשים מאוד בבוקר אינני יכולה לדרוך על כף רגל ימין אבל אחריי שעה בערך הכל משתחרר אני בוכה בלילות מכאבים קמה עייפה עצבנית מתקשה לנהל יום שגרתי ובכל זאת עובדת במשרה מלאה חולת ניקיון ומשתדלת מאוד לנהל חיים רגילים בימים האחרונים התחלתי לקחת אטופן עם רקוסט פלא פלאים אני ישנה לילה שלם מבלי לכאוב השאלה עד מתי אוכל לקחת את הכדורים האלה??? ודבר שני האם יש מצב שיש לי בכלל דלקת חוליות ולא פיברו ?? הסימטומים מאוד דומים אשמח לעזרה תודה מראש

שלום התלונות שאת מציגה מאפיינות יותר כאבים דלקתיים. ממליצה לפנות בהקדם לבדיקת ראומטולוג.

מנהלי פורום ראומטולוגיה