שאלה על דלקת פרקים ra.יש לי רצון לדעת

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/06/2019 | 18:30 | מאת: גאונית

שלום דר נכבדה. מה העצה לגבי מי שחובה פרדניזון ולא ניתן להפסיק עם פרדניזון. רק זה עוזר.ידוע על תרופות ביולוגיות אבל לא ממש טובות בגלל אופצית תופעות קשות.?ושאלה נוספת בבקשה. איך בצקות ברגלים יורדות אופציה נוספת חוץ מפוסיד והרמת רגלים.אגב הצלחה לך

שלום, לגבי RA - יש מגוון טיפולים שמטרתם להפחית/להפסיק עם הטיפול בפרדניזון. על מנת להעריך מהו הטיפול הרצוי - יש להתייעץ עם ראומטולוג. גם לפרדניזון יש תופעות לוואי, כאשר בשימוש לטווח ארוך, עלולות אף לעלות בסיכון בהשוואה לטיפול ביולוגי. לגבי הבצקות - יש צורך בבירור מהו המקור לבצקות ולהתאים טיפול בהתאם.

מנהלי פורום ראומטולוגיה