בדיקה לדלקת מפרקים שגרונית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/03/2019 | 20:10 | מאת: יעל

שלום, לפני שנתיים נתנו לי בדיקות דם לדלקת מפרקים שגרונית והכל יצא תקין ואין לי את זה. אני סובלת מעייפות קשה עקב הפרעת שינה. לאחרונה הייתי אצל רופא פרטי שנתן לי הרבה בדיקות דם בלי לבדוק מה כבר נתנו, והוא נתן את הבדיקות של דלקת מפרקים שגרונית. האם אני יכולה למחוק אותה מהבדיקות ואם יצא שלילי ואין לי כאבים במפרקים אז אין טעם לעשות? אני מנסה לחסוך במבחנות כדי לא להתעלף מכמות הדם שיקחו לי מרוב כמות הבדיקות שנתן. תודה מראש :-)

שלום באם רופא בדק אותך וביקש לבצע את הבדיקות הנ"ל - מציעה שתשאלי אותו אם ניתן לוותר עליהן.... על פניו, אכן איני רואה סיבה לברר דלקת מפרקים אם אין כאבי מפרקים, אולם יתכן כי הרופא המפנה התרשם ממצאים בבדיקתך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה