דלקת מפרקים שגרונית......

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/01/2019 | 11:01 | מאת: אשמח לתגובה

שלום, מאובחנת בדלקת מפרקים שגרונית על ידי מיפוי עצמות. לאחרונה עקב כאבי גב תחתון חזקים אושפזתי לצורך ביצוע CT ואלו הן האבחנות. אשמח לעזרה בפירושן... Lumbago lt radicular pain Rheumatoid arthritis Sacroilitis, not elsewhere classified lt תודה!

שלום, מתואר כאב המוקרן מעמ"ש בגלל בעיות בעמדת חוליות/דיסקים. כמו כן כן יש סימני דלקת במפרק הסרואיליאק. איני יודעת עוד פרטים על כאב הגב, מה גילך וכולי אולם מומלץ לפנות עם הדיסק לבדיקת ראומטולוג. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה