מטוטרקסט לטווח ארוך מה עושים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/01/2019 | 18:40 | מאת: איציק

מטוטרקסטאיציק 01/01/2019 09:04 שלום בן 64 20 שנה חולה בראומטית ארטריטיס 15 שנה אחרונים הייתי עם טיפול במטוטרקס 4 כדורים פעם בשבוע בשנים האחרונות יש החמרה והעלו לי לזריקה אחת פעם בשבוע מטוטרקסט 20 מג פעם בשבוע עושה תיפקודי כבד ושאר בדיקןת דם הכול בסדר השאלה האם 20 מג מטוטרקסט לא יעשה לי נזקים באיברים לטווח הארוך שאני אמור לקחת תודה

שלום, המינון הוא בטווח הגבוה אולם מקובל כטיפול ב RA. כל עוד אתה נמצא תחת מעקב רופא מטפל ומעקב מעבדתי - לא אמורה להיות בעיה. ניתן גם לשלב 2 תרופות במקביל. ממליצה לך להתייעץ עם הראומטולוג המטפל. בהצלחה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה