כאבים חזקים בגב כף הרגל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/08/2018 | 07:27 | מאת: לימי

סובחת מדלקת פרקים. כמה ימים שגב כף הרגל נפוח אדום כאבים חזקים לא ניתן לדרוך על הרגל. סוחבת את הרגל. נוטלת יומירה. מטוטרקסט. נאמר כי לא ניתן לרבל אתופן או ארקוקסיה להקלה. קיבלתי אופטלגין שכמובן לא עוזר במצב כזה. מה עושים.

שלום, האם הכאב מוכר מהתלקחות קודמת של דלקת המפרקים? מדוע לא ניתן לקבל אתופן או ארקוקסיה? באם עוד לא פנית להערכה, אנא פני בהקדם לראומטולוג המטפל להתאמת טיפול

21/08/2018 | 17:58 | מאת: לימי

אני מטופלת אצל ראומטולוג. ישנה סתירה בין התרןפות. מופיעה התרעה במחשב כי מי שנוטל מטוטרקסט אינו יכול לקבל אתופן או ארקוקסיה לכן הם נותנים מרשם לאקמול.אופטלגין

מנהלי פורום ראומטולוגיה