בעיה מורכבת מאוד שיש לייייי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/08/2018 | 00:21 | מאת: שמעון

שלום יש לי בשנה אחרונה דברים שלא היו לי מעולם ואני רק בן 27 יש לי כאביפ בבטן תחתונה כול יום כאבים די חזקיפ אני משלשל כבר חודש יש לי כטבי מפרקעם גמישות יתר במפרקעם אין לי תחושה בגפים קשב לי ללכת על הרגלים מאוד יש לי חולשת שרירים כןאב לי קרום הריאות כןל בדעקות הדם תקינוצ בדעקת בדיקות נירגלןגיוצ תקינות פלוס הדמיות של mri של כול הגוף בדירות של הבטן תקינות גם אןלע תןכל לייעזור לי מה יש לי התיאשתי תודה

שלום, לאור מורכבות המקרה, ממליצה לפנות עם כל תשובות הבירור שעברת עד כה, לרופא מטפל על מנת להחליט על המשך הבירור המתאים. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה