פיברומיאלגיה-אני סובלת כואב לי כואב לי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/05/2018 | 09:13 | מאת: חן

שלום רב אני בת 52 מאובחנת זה 20 שנה בפיברומיאלגיה מטופלת בסרנדה בעיקר בגלל התקפי חרדה נוראים שהיו לי, וזה עזר כמו כן קיבלתי מספר שקיות של ברזל לווריד וגם זה חיזק אותי מעט יש לי ימים טובים אך הם כל כך מעטים במהלך השנה. רוב הימים ובעיקר בחילופי עונות אני סובלת,,, אוי כמה אני סובלת כואב לי כואב לי כואב לי אני בוכה מכאבים, אני עובדת כמזכירה, מרגישה מתוסכלת עצובה וקשה לי , למה למה עד כדי כך. האם לחילופי עונות יש גורם מגביר כאב, האם לנסות כדור אחר, האם לגשת למישהו, האם תא לחץ יעזור לי אני מחכה לתור אצלהם כבר 7 חודשים, אלוהים עדי כמה שאני סובלת. אנא עזרתכם תודה חן

שלום חן, חילופי עונות בהחלט משפיעים על כאבים. ממליצה לך לפנות בהקדם האפשרי לרופא המטפל ורופאים נוספים שעוקבים אחרייך על מנת להתאים לך סביבה תומכת ואפשרות טיפול (המורכב גם מטיפול שאינו תרופתי) שתקל על סבלך. בהצלחה רבה

מנהלי פורום ראומטולוגיה