תרופה ביולויגת רמסימה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/04/2018 | 11:09 | מאת: ליאת

שלום רב. בגלל עודף סידן כתוצאה מסרקדואזיס שלא עברה עם אף תרופה אני התחלתי טיפול ברמיסימה 3 טיפולים . ויש לי עוד פעמיים פעם בחודשיים. בחודש האחרון התנפחו לי כפות הרגלים וגם האצבע הקטנה ברגל התנפחה .רגל אחת התנפחה הרבה יותר . וזה לא עובר. האם יכול להיות קשר לתרופה הנל ??

שלום ליאת, כל תופעה שמופיעה בסמוך לנטילת תרופה חדשה מעלה חשד כי התרופה היא הגורם לכך. התופעה שאת מתארת אינה אופיינית לרמסימה אולם יש להמשיך לעקוב.

מנהלי פורום ראומטולוגיה