שיתוק עצב הפנים ובדיקת mri

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/04/2018 | 19:31 | מאת: אנה

היי! לפני שבוע וחצי אובחנה אצלי דלקת האוזן שטופלה ע״ אנטיביוטיקה גם כטיפות וגם כדורים. אחרי שבוע טיפולים הרגשתי חולשת שרירים בפנים ומיד פניתי לרופא משפחה. הוא אמר שזה כתוצאה מוירוס הרפס ושלח אותי ליעוץ עם נירולוג. נירולוג שלח לבדיקה mri כדי לשלול התפרצות של לופוס שאני סובלת ממנו ושנמצא במצב שקט לפחות 15 שנים אחרונות. שאלה : למה mri? מהמחפשים?

שלום אנה, תיאורך יכול להתאים לסיבוכי וירוס ההרפס. מאוד מאד נדיר שמחלת הלופוס היא הגורם לכך (לדוגמה כתוצאה מדלקת בכלי הדם) ואני משערת שהנוירולוג מעוניין להשלים את הבדיקה רק ליתר בטחון.

מנהלי פורום ראומטולוגיה