בודסון, גאוט

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

07/04/2018 | 11:12 | מאת: אלעד

שלום גיל 45. עקב חשד לקרוהן הומלץ לי על קורס של 3 פעמים ביום 3 מג בודסון למשך חודש. רציתי לשאול לפני שנתיים היה לי התקף של נפיחות וכאב במפרק האצבע השלישית בכף הרגל. היה אז חשד שמדובר בגאוט ( חומצה אורית 8.5 ). כעת אמרו לי שאולי זה היה קשור לקרוהן. הוצע לי פרדינזון אבל בסוף לא לקחתי כי חלף לבד. במידה ונפיחות וכאב במפרק ברגל חוזרים, ונניח מדובר בגאוט, האם בודסון יכול לסייע לדלקת בפרק מגאוט? כמו פרדינזון? או שהוא מסייע רק למעי תודה האם בודסון ישייסע

שלום אלעד, בודסון יעיל לטיפול במחלת מעי דלקתית. התרופה פחות יעילה לטיפול במחלות אחרות, כולל גאוט.

מנהלי פורום ראומטולוגיה