כאבים במפרקים מזה כחודש

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/03/2018 | 11:30 | מאת: טל

שלום רב. בת 43 לפני כחודש בעקבות כאבים בגב התחתון נשלחתי לבדיקת סיטי שבה התגלה בלט קטן. לאחר מספר ימים כאבי הגב חלפו והחלו לי כאבים חזקים בשתי הברכיים שמשפיע אפילו על השוקיים ואצבעות הרגליים ,ומעט בקרסוליים ובאצבעות יד שמאל(כמו זרמים). רופא המשפחה חשד שייתכן ובמדובר בדלקת פרקים ונשלחתי לבדיקות דם שיצאו תקינות (אין היסטוריה משפחתית). אצין שאין לי נפיחויות במפרקים או קושי בבוקר מדובר בכאבים שהולכים וחוזרים . למעט הברכיים שממש כואבות לי בעיקר במנוחה אך שוב מדובר בכאב של יומיים וחולף ושבוע לאחר מכן שוב חוזר. אודה בבקשה לעזרה במה מדובר. תודה

שלום טל, לא נראה שמדובר בדלקת מפרקים. עקב תיאורך של זרמים, ממליצה להתחיל בירור ראשוני שכולל בדיקות מעבדה - כולל כימיה רחבה, פאנל אנמיה (B12), תפקודי תריס ובאם ממשיך, הערכת נוירולוג. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה