עירוי שנתי לצפיפות העצם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/01/2018 | 20:48 | מאת: כרמלה

קבלתי אישור לקבלת העירוי , אך בכל זאת יש חששות מתופעות לואי. אני בת 66 . לא לוקחת תרופות , יש לי רגישות בקיבה ולכן לפעמים לוקחת למניעה נקסיום או לנטון . סיימתי לפני כחצי שנה טיפול של 3 שתלים. השאלה היא אם עירוי עדיף על כדורים.ואם יש תופעות לואי כיצד ניתן להתגבר עליהן מה שחשוב לי לדעת שהטיפול הזה לא יגרום חס וחלילה לנזק בלתי הפיך. תודה.

שלום כרמלה, היתרון המשמעותי הוא מתן עירוי שנתי. לכל תרופה יש תופעות לוואי. התאמת הטיפול המועדף עבורך היא אינדווידואלית לפי מחלות הרקע שלך והתוויה למתן התרופה - על כן מציעה לך להתייעץ עם רופא המשפחה. תופעת לוואי אפשרית ומדווחת,היא סימפטומים דמויי שפעת ותגובה מקומית במקום העירוי.

מנהלי פורום ראומטולוגיה