בדיקת יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייesr

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/12/2017 | 15:22 | מאת: ליאת

התוצאה יצאה לי 70 . ואני גם סובלת מסרקדואיזיס האם זה יכול להיות שהתוצאה גבוהה עקב המחלה הנ"ל. אני לוקחת אימורן סטרואידים לא עזר הוסיפו לי התרופה פלקווניל. האם היא נחשבת כתרופה חזקה . תוך כמה זמן היא אמורה להשפיע. אני גם סובלת כבר יותר משנה מבעיות של עודף סידן כתוצאה מהסרקדואיזיס.

שלום ליאת, יתכן כי ש"ד מוחשת כתוצאה מהסרקואידוזיס. פלקוויניל נחשבת כתרופה מאוד בטוחה אם כי פחות חזקה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה