אימורןיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

01/10/2017 | 20:31 | מאת: ליאת

שלום רב, אני כבר שנה סובלת מעודף סידן עקב סרקדואיזיס . מכיוון שהפרדינזון עשה לי הרבה תופעות לואי . עברתי למטוטרקסאת12.5 לקחתי אותו חצי שנה ו 5 מג פרידנזון והוא לא עזר. עד שאושפזתי בגלל שהסידו עלה ל 17 . וגם תפקודי כליות לא טובים. הרופא רוצה להחליף לי לאימורן. רציתי לשאול האם לאימורן לוקח הרבה זמן עד שהוא משפיע ? והאם הוא יותר חזק ממטרוקסאת ? הוא גם בינתיים אמר לי להמשיך עם 10 מג פרדינזוון ? האם אי אפשר לקחת אימורן ולא לקחת סטרואידים ?

שלום ליאת, לאימוראן "לוקח" מס' שבועות עד שמתחיל לפעול ולכן, בכל מקרה יש להמשיך ליטול פרדניזון עד להתחלת השפעתו.

מנהלי פורום ראומטולוגיה