אריתמה נודוזום- דחוףףף!!!

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/08/2017 | 13:17 | מאת: נטלי

שלום, בתי בת 6.5 הופיעו לה אתמול 2 נגעים בעור ברגל. אחד בירך הפנימי ואחד בשוק. לא ידוע לי אם נעקצה... לא הייתה בקרבת חיות. לפני שבועיים היו 3 ימים של חום. crp היה 6 עם לויקופניה. המחשבה של הרופאים הייתה- שזה קשור לחיסון mmrv שקיבלה. מאז היו 3 התקפי כאב ברגליים שעברו ללא טיפול. היא מועמדת לניתוח הוצאת שקדים. 1. האם יכול להיות שמדובר באריתמה נודוזם? האם כדאי להתחיל טיפול אנטיביוטי במוקסיפן נוזלי? אודה לך על תשובתך המהירה. אני ממש בלחץ!!!!!

שלום נטלי איני יכולה להגיע לאבחנה בלי בדיקה גופנית ובוודאי לא להמליץ על טיפול. ממליצה לך לפנות לרופא הילדים המטפל.

מנהלי פורום ראומטולוגיה