אובחנתי כלוקה בדמנטיה פרונטאלית(החומר הלבן במוח

דיון מתוך פורום  גריאטריה

28/09/2009 | 00:36 | מאת: omer

כניראה הופך לאפור) מה זה בדיוק? אני כותב מאוד לא ברוראני די מתעקש לתרגל כתיבה אין לי בעיה לכתוב במיקלדת במחשב ואני מדבר מאוד לא ברור,כף היד השמאלית שלי רועדת לפעמים, היד השמאלית שלי חלשה,סובל קשות מאי יציבות ונפילות לטענתי מכניות לטענת אחרים לא מכני אבל התוצאה היא אותה תוצאה פעם אחת זה היסתיים בחדר מיון לאחר שפתחתי ת'ראש מהנפילה. וכמו כן פגיעה קשה ברגל שמאל כולל השתלת עצם משנת 82 אני מהלך כעת בקושי בעזרת הליכון עד לפני שנה הלכתי בצליעה כבדה אומנם אבל עים מקל ,לאחר מכן עים קביים וכעט עים הליכון או רולטור ארבעה גלגלים עים בלמים אני בן 63+ כואב לי מאוד הגב מטופל בטיפול תרופתי נוגד כאב, אצבע שמאל גליל עליון כרות מציק לי מאוד הגדם היד כולה ניצמדת לגוף לעיתים כשנוגעים שם בעצב כתוצאה להערכתי מבעיות עיצביות בגדם ואו סמוך לו (בצדדים)וכמו כן עברתי ניתוח אפנדציט לפני מספר שנים וניתוח הרניה בצלקת הניתוחית גם לפני מספר שנים דוקטור אני מבקש מימך בכל לשון של בקשה אני מודע לכך שאני על זמן שאול לכן אנא מימך קרא בעיון מה שכתבתי תודה עומר

28/09/2009 | 00:39 | מאת: omer

האבחנה לגבי הדמנטיה הפרונטאלית נעשתה לאחר צילום של EMG כמדומני

29/09/2009 | 20:04 | מאת: אילן שפר

EMG אינו צילום אלא בדיקה "חשמלית" של שרירים.

29/09/2009 | 20:03 | מאת: אילן שפר

עומר שלום קראתי את מה שכתבת אבל איני מבין מה שאלתך?

מנהל פורום גריאטריה