טיפול לאוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  גריאטריה

28/06/2020 | 19:56 | מאת: ג

לד"ר מזרחי שלום, בתגובה לשאלתי למטה התייחסת לבעייתיות שבמתן פרוליה לאישה בת 90. שכחתי לציין שהיו לה לא מעט שברים ושלפני שנתיים היא סבלה משבר חמור בעצם הירך שהצריך ניתוח ושיקום ממושך. הרופאים שלה מתעקשים שהיא תקבל את הזריקה. האם מנסיונך תופעות לוואי כגון זיהומים קשים הן שכיחות במיוחד בקבוצת הגיל שלה? והאם ידוע על מטופלים בפרוליה שסבלו מסיבוכי קורונה ? תודה מראש.

כגריאטר, לאשה בת 90, הייתי ממליץ על מתן קלציום וויטמין די, לטיפול באוסטיאופורוזיס

מנהל פורום גריאטריה