הכנסת פג ללללללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  גריאטריה

02/07/2019 | 18:02 | מאת: קלרה

דר ברשר לתשובתך להכנסת פג זה נורא אני רק בת 71 וכבר לחיות ככה גם לדעתי יש לי פרקינזון או אןלי ניוון שרירים עצירות כרונית בעיית הליכה חולשות חרדה ודכאו מהמצב שלי הגי תי כבר ל 48 קג סובלת מכאביי תופת בשל הלחץ אין פתרון אחר הניורולוג שולל פרקינזון חושב שזה הצרות עמוד השדרה הפנה אותי לסיטי עמוג השדרה זה לא מסביר קשיי בליעה יש לי גםקפיצות שרירים שזה ניוון שרירים

עלייך לעבור הערה על ידי קלינאית תקשורת קודם לקבלת החלטה בנידון

מנהל פורום גריאטריה