על האנדרונקס עשרים תווים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

06/08/2019 | 23:24 | מאת: אייל

שלום דר !! אשמח לשמוע ממך על התרופה אנדרונקס .. איך ועל מה היא פועלת ולאחר כמה זמן משפיעה ומה הרף הכי גבוה שלה . תודה על תגובתך . תגובה

12/08/2019 | 08:52 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, מדובר בתכשיר נוגד דיכאון שמעכב ספיגה חוזרת של נוראדרנלין ואינו משפיע על סרוטונין. התרופה נחשבת ליעילה יותר בטיפול בתסמיני עייפות וחוסר אנרגיה שנפוצים בדיכאון. המינון המקסימלי של התרופה הוא 12 מ"ג.

12/08/2019 | 12:03 | מאת: אייל

שלום דר ותודה על תשובתך .!!! מזה כשבוע נוטל אנדרונקס . חצי כעדור של 4 מ"ג . מתי זה יתחיל להשפיע ולמה היא בדיוק עוזרת . תודה רבה ויום טוב

14/08/2019 | 20:40 | מאת: אייל

שוב שלום דר ! רציתי ברשותך להבין מה זה סרוטונין ומה זה נוראדרדרנלין.? תוד מראש

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול