מעבר מקלונקס 2מג לקסנגיס

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

20/06/2019 | 00:50 | מאת: דני

לקחתי 2מג ביום קלונקס תקופה דיי ארוכה שלא עזר כל כך הפסיק ,ביקשתי מהרופא קסנגיס הבנתי שהוא עוזר קצת לדיכאון גם,הביא לי קסנגיס אמר לקחת 0.5 פעמיים ביום שזה יוצא 1מג ,התחילו תופעות איומות של גמילה כאבי ראש חוסר תפקוד , אני אמור לקחת אותו מינון כמו שלקחתי קלונקס?2מג, בכדי להימנע מהתופעות? וקסנגיס חייבים לקחת 3 פעמים ביום בגלל המחצית חיים הקצרה? ככה קראתי באינטרנט,איך לחלק 2מג ביום אם אמורים לקחת 3 פעמים ביום??תודה רבה (לא מעוניין בssri פוגע לי בתפקוד המיני מאד )

26/06/2019 | 21:47 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, קסנגיס בדומה לתרופות הרגעה אחרות אינו מותווה לטיפול בדיכאון ועלול לגרום להתמכרות במקרה של שימוש ממושך. כדאי לבחון טיפול בנוגדי דיכאון מקבוצות אחרות ולא בהכרח SSRI.

27/06/2019 | 22:42 | מאת: דני

איזה תרופות יש חוץ מssri/snri לחרדה חברתית בדיוק ?

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול