מירו וסכיזופרניה...............................

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

27/01/2019 | 00:39 | מאת: דודו

אם יש למירו\רמרון יתרון על נוגדי דיכאון אחרים למשל הSSRI לטיפול בדיכאון וחרדה כאשר המטופל סובל גם מסכיזופרניה ביחד עם דיכאון וחרדה (המחלה הבסיסית היא סכיזופרניה) ????? תודה

03/02/2019 | 13:55 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, לא ידוע לי על היתרון הספציפי של מירו בטיפול בדיכאון אצל חולי סכיזופרניה. באופן כללי, מירו הוא נוגד דיכאון בעל השפעה מרגיעה/מרדימה כך שלעיתים בוחרים בתרופה במקרים בהם הדיכאון מלווה בקשיי הרדמות וכן במקרים של דיכאון שמלווה באי שקט.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול