טיפול במאניה-דיפרסיה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

08/10/2018 | 22:11 | מאת: לירן

שלום רב, אבי סובל מזה 20 שנים ממאניה דיפרסיה. בעשור האחרון אף אפשר לומר שסובל מדיפרסיה בלבד. ניסה כל טיפול כדורי שקיים (לוריוון, ואבן, ליתיומים למיניהם וכו׳), נזעי חשמל, אישפוז יום, טיפולים פסיכיאטריים וכו׳ ללא שום תועלת. לאחרונה נודע כי שימוש בקטמין עשוי למגר את תופעות הדיכאון. אשמח לקבל הכוונה כיצד ניתן להתחיל בטיפול שכזה. תודה רבה.

26/10/2018 | 09:51 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, מדובר בתכשיר שנבדק לראשונה במסגרת מחקרית ומדובר בשלבים מאוד מוקדים של המחקר. התכשיר לא נמצא בשימוש קליני לטיפול בדיכאון.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול