ציפרלקס תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

18/08/2018 | 09:47 | מאת: Sky

שלום נוטלת ציפרלקס כבר 12 ימים ב4 ימים ראשונים חצי ואחרי שלם כבר שבוע...תוך כדי הפסקתי כדור רמוטיב אחרי שנטלתי אותו מספר שנים. מרגישה החמרה גדולה בחרדות עד כדי סיוטים וירידה חדה במצב הרוח. היו מספר ימים שהרגשתי ממש רע אחרי זה קצת יותר רגוע ועכשיו ממש גרוע! בעוד מספר ימים צריכים להגיע אלי אורחים ואני חשה מצוקה שאולי לא ארגיש טוב! האם אלה תופעות טבעיות של תחילת טיפול או שאולי התרופה לא מתאימה? תודה אשמח לתמיכה ותשובה

19/08/2018 | 17:22 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, ציפרלקס, בדומה לנוגדי דיכאון וחרדה אחרים, מתחילה להשפיע רק כעבור 4-6 שבועות, כאשר התופעות לואי מופיעות כבר עם תחילת הטיפול ועלולות לגרום לתחושה לא נכונה שהתרופה לא מתאימה כשלמעשה מדובר בתקופת ההסתגלות לתרופה. בתקופה זו רצוי ומומלץ להיעזר בכדורי הרגעה כדי להקל על תחושה ולאפשר הסתגלות טובה יותר לתרופה.

19/08/2018 | 17:37 | מאת: skay

תודה רבה לך על התשובה המהירה! רציתי לדעת מה המינון המומלץ של תוספת הלוריוון לציפרלקס מתי לקחת אם אני לוקחת את הציפרלקס בבוקר ולמשך כמה זמן? אודה לתשובות בברכה

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול