מכות חשמל - פרוצדורה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

22/07/2018 | 01:38 | מאת: Pandora

אני סובל מדיכאון ממושך חרדות קשות וסטרס מטורף שאוכל לי את המוח (ממש באופן פיזי - כאבי ראש חוסר ריכוז ערפול חוסר זיכרון וכו׳..). ברצוני לנסות טיפול בנזעי חשמל (טיפול תרופתי לא עזר). האם את ממליצה? ואם כן - מהי הפרוצדורה? איך מזמינים טיפול כזה ומי משלם אותו? תודה

30/07/2018 | 12:37 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, לטיפול בנזעי חשמל ישנן התוויות מאוד ספציפיות, כגון דיכאון בדרגה קשה, דיכאון פסיכוטי ועוד. חשוב לציין כי לא מדובר בטיפול שעשוי לתת מענה לכל בעיה. הטיפול מתבצע במסגרות של אשפוז פסיכיאטרי ולפעמים גם במחלקות לאשפוז יום. ההפניה לטיפול זה, במידה ויש לכך התוויה, ניתנת ע"י הפסיכיאטר המטפל.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול