איך לשפר את המצב רוח מיידי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

30/05/2018 | 13:26 | מאת: רינת

שלום רב. כרגע אני בשלב של הורדת תרופות פסיכיאטריות והתרופה היחידה שהוסיפו לי זה טיפות נאולפטיל ללילה. אני לקחתי המון תרופות ודיברתי עם הפסיכיאטר הוא יודע שאני בשלב של חוסר איזון עדין והוא אמר לחכות בסבלנות הוא לא רוצה להוסיף לי תרופות נוספות אפילו לשעת הצורך אני גם מפסיקה טיפול לאט לאט בחנו אותי שאני בסדר גמור ולא צריכה טיפול גם התרופות שהורידו לי הם תרופות קלות להרגעה,הבעיה שאחרי הצהריים ובערב אני נכנסת לדכדוך אומנם אני ישנה טוב אני קמה בבוקר במצב רוח מצוין כאילו הכל בסדר מתפקדת אבל שמגיע שעות הערב אני מרגישה בדידות רגשית חוסר אנרגיה ודכדוך אני לא עובדת כרגע וגם יצאתי ממסגרות שהייתי בהם המון שנים. כיום אני גרה עם ההורים טוב לי אצל הוריי יש לי משפחה תומכת אבל הבעיה שכשיש לי דכדוך אחר הצהריים ובערב לא בא לי לעשות כלום אפילו לא לצאת להליכה. אשמח עם תתני לי עצה איך אחרי הצהריים ובערב אני יכולה לשפר את המצב רוח מיידי עם שלב הורדת תרופות? טיפ מעשי אולי שאוכל להרגיש יותר טוב בלי תרופות. את ממש תעשי מצווה בשבילי אני מודה לך מקרב לב ומאחלת לך המשך שבוע נפלא ושוב תודה

30/05/2018 | 13:31 | מאת: רינת

פשוט פניתי לפסיכיאטר והוא אמר שזה באמת לוקח זמן עד שמתאזנים ואני צריכה להיעזר בסבלנות הוא לא רוצה להוסיף לי תרופות,ואין לי טיפול אין לי למי לפנות אני יוצאת מטיפול לאט לאט אחרי המון שנים אשמח ממש לעצתך. תודה רבה

05/06/2018 | 12:17 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אין ספק כי מדובר בהתמודדות לא פשוטה וצורך בהרבה סבלנות כדי לעבור את התקופה. מה שלהערכתי יכול לסייע לך כולל יצירת קשרים עם האנשים הקרובים אליך, תמיכת הסובבים וכן ניסיון להסיח את עצמך ע"י עליה ברמת הפעילות כגון פעילות גופנית, תעסוקה, תחביבים ועוד.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול