תרופה NARDIL ושילובה עם תרופה CLONEX

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

09/04/2018 | 13:58 | מאת: דוד

שלום רב, עקב דיכאון עמיד מאוד ואחרי ניסיון של כל התרופות ממשפחת ה-SSRI וה-SNRI שלא עזרו לדיכאון העמיד שלי, נתן לי הפסיכיאטר את התרופה NARDIL 15 MG אחד כדור ביום בינתיים. רציתי לדעת (לא הספקתי לשאול את הרופא): האם מותר לשלב את התרופה NARDIL עם התרופה CLONEX ? מידי פעם שעולה לי החרדות אני לוקח קלונקס להרגעה. האם אפשר לשלב את קלונקס עם הנרדיל? או שאסור? תודה רבה

20/04/2018 | 16:57 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, באופן כללי, אין התווית נגד לשילוב בין שתי התרופות. אציין שתשובות בפורום לא מהוות תחליף ליעוץ פרטני ולכן כדאי להתייעץ גם הפסיכיאטר המטפל בנוגע לתרופות שעליך ליטול.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול