ברינטליקס - אקטיזיה/אי שקט

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

14/09/2017 | 13:48 | מאת: רוני

שלום ד"ר ספקטור, התחלתי לקחת לפני שבוע ברינטליקס במינון 5 מ״ג. מאז אני מרגיש סוג של אי שקט/עצבנות/חוסר ריכוז/מתח פנימיים. מרגיש לא רגוע. האם התופעה הזו עוברת עם הזמן? תודה

25/09/2017 | 08:52 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, קודם כל חשוב לציין כי מדובר בתופעה לא טיפוסית, ולכן כדאי לבדוק האם יש סיבה נוספת לתופעות, אשר למשל יכולות להיות חלק מחרדה. באופן כללי, מרבית תופעות הלוואי של נוגדי דיכאון חולפות תוך שבוע - שבועיים מתחילת הטיפול ועם ההסתגלות לתרופה החדשה. במידה והתופעות לא יעברו בקרוב, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול