אילו בדיקות דם צריך לעשות?

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

05/06/2017 | 12:05 | מאת: השמן

שלום וברכה אני בן 29 ונוטל מס' תרופות פסיכיאטריות אביליפיי 5 מ"ג (אנטי פסיכוטי) לוסטרל 100 מ"ג (נוגד דיכאון SSRI) למיקטל 250 מ"ג (מייצב מצב רוח, זו תרופה גם נגד אפילפסיה) אני עושה ספורט (ריצה 4 פעמים בשבוע) ודיאטה אך לא מצליח לרדת במשקל.. שוקל 103 קילו וגובה 1.78 בנוסף לכך אני מרגיש עייפות מסוימת וחוסר אנרגיה במהלך היום ויש לי נשירת שיער מתמדת.. אשמח לדעת אילו בדיקות דם צריך לעשות בנוגע לכך.. תודה מראש

12/06/2017 | 10:05 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, כדאי לפנות לבירור רפואי כללי לרופא משפחה אשר יקבע את הצורך בבירור ויפנה אותך לבדיקות על פי התרשמותו מהתסמינים שאתה מציג וממצאים בבדיקה.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול