נטלתי שבועיים פקסט 30מג

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

29/03/2017 | 02:45 | מאת: יהודה

הפסקתי את הטיפול בבת אחת ,התחילו אצלי קשיים מאד קשים בשינה קשה לי מאד להתעורר ואני מרגיש חלש עם צמרמורות גלי חום וקושי שיווי משקל ,כנראה זה תסמונת גמילה , נשארו אצלי 6 כדורים האם לקחת שבוע וחצי מינון של 10מג ואז להפסיק ? כי אני סובל מאד בימים האחרונים תודה

29/03/2017 | 19:52 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, באופן כללי, ובפרט במקרה של פקסט, לא מומלץ להפסיק תרופות נוגדות דיכאון בבת אחת. סביר להניח כי התופעות שתיארת קשורות להפסקה חדה של הטיפול. אמנם התופעות הקשורות להפסקה חדה של הטיפול אינן מסוכנות ובדרך כלל חולפות כעבור מספר ימים. לא ניתן לתת המלצות ספציפיות לנטילת התרופה במסגרת הפורום ומומלץ לפנות ליעוץ חוזר לפסיכיאטר המטפל.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול