ברינטליקס והשפעתו על חומרים במוח

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

17/02/2017 | 15:14 | מאת: דוד

שלום רב, קיבלתי ברינטליקס לטיפול בדיכאון. שאלתי היא, על איזה חומרים במוח הכדור משפיע? כמובן שהוא משפיע על סרוטונין, אך האם הוא משפיע על עוד חומרים כגון נירואנדרנלין ודופמין? הרופא שלי אמר לי שהוא משפיע על שלושת החומרים האלו : סרוטונין, נירואנדרנלין ודופמין. האם זה נכון? תודה רבה

20/02/2017 | 17:13 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

אנא ראה את תשובתי לשאלתך הקודמת

11/07/2017 | 00:45 | מאת: אילנה

אני סובלת ממניה דיפרסיה מיזה שנים אני מקבלת וולפוראל 600 מג מירו 45 מג ולוסטראל 200 מג 9 חודשים הרגשתי טוב עם הכדוריםצהאלה ועכשיו אני בדיכאון עמוק שקשה לי לצאת ממנו והמצב רוח שלי ירוד מאוד הפסיכיאטר שלי המליץ לי לקחת פרוזק ואני חוששת מתופעות הלוואי הקשות כי. בעבר לקחתי וזה הביא אותי למחשבות אובדניות הרופא גם המליצה לי להתחיל בתרפה ברינטילס 10 מג היות והזיכרון שלי ירוד מאוד והריכוז ואת הכדור הזה לא ניתן לשלב עם מירו ומירו עושה לי טוב כי אני ישנה איתו בלילה וגם אוכלת טוב איתו ברצוני לשאול אם אוכל לקחת את הכדור החדש עם הוולפוראל לבד או עוד תרופה ואם מותר לילקחת את המירו אז על מה לוותר שמעתי שהבלינטקס היא תרופה טובה למצב הקשה שבו אני נמצאת אשמח לתגובתך במהרה כי אני אובדת עצות תודה!

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול