שעון דופק

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

15/02/2009 | 22:00 | מאת: דוד

לפני חודש עברתי אירוע לב,טופלתי באסף הרופא בלון וקפיץ,התחלתי שיקום לב באסף הרופא,היום רכשתי שעון דופק מסוג פולאר F-11 ,כאשר ניסתי את המשדר עלי הבחנתי שהמשדר לא קולט דופק לשעון,(לציין שניסתי את המשדר על אשתי ואכן קורא דופק) בעיון בחוברת רשום שמי שעבר ארוע לב יוועץ עם רופא. לציין שהשעון והמשדר דומה מאוד למה שיש בשיקום הלב,שאלתי באם יתכן שיש קשר לקפיץ,ואם ידוע לך איזה שעון דופק אני אמור לרכוש אודה לתשובתך.

דויד אין שום קשר בין שעון הדופק לסטנט! אנא הבא איתך את השעון לאימון הבא שלך ואני, או צור (הפיזיולוג השני) או המאמן הנוכח יבדקו את השעון עליך. ה- F 11 הינו שעון משוכלל (מידי) לצרכים שלנו אך הוא בהחלט שעון מצוין. בברכה, יעל

15/02/2009 | 23:00 | מאת: דוד

תודה על תשובתך המהירה,אני אמור להגיע ביום ג הקרוב בברכה דוד

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני