איך אני מתחיל לחפש?

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

02/09/2016 | 01:22 | מאת: אבי

שלום יעל, אני נמצא במעגל קסמים שעוצר אותי מפעילות גופנית. גיל מתקרב ל-60, טריגליצרידים, BMI של מעל 42, לחץ דם, דורבן בעקב כבר כחצי שנה... מחפש מאמן לעבוד איתו פעם פעמיים בשבוע, שיעזור לי לצאת מזה (חוץ, כמובן, מנושא הגיל שבו אני לא חושב שיש מה לעשות :) הנקודה היא שאני מפחד ממאמנים שהם מסוג מד"סים צבאיים וגם אני, ממרומי גילי, מחפש מישהו שאני אוכל לסמוך על המקצועיות שלו. איך אני מתחיל לחפש? האם יש מתדולוגיה של "אנשים שיודעים לקחת אנשים עם בעיות ומאוד כבדים ולעבוד איתם לאט, בלי להרוס"? הרעיון הכי מוצלח שהצלחתי לחשוב עליו עד עכשיו היה לעשות חיפוש מהכיוון של שיקום לב, וככה הגעתי פה לפורום... :)

שלום רב לך, הגעת למקום הנכון... אכן יש צורך באנשי מקצוע מיומנים על מנת להתוות תכניות פעילות גופנית לאנשים עם גורמי סיכון. אשמח לסייע לך למצוא מאמן מתאים לצרכיך. שלח לי את הפרטים שלך למייל: [email protected] בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני