שומנים בדם

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

12/06/2016 | 21:46 | מאת: חסויה

יצא לי בדיקה של שומנים בדם 1.60 זה בסדר או שזה מסוכן ומצריך בדיקה מעמיקה תודה לעונים

שלום רב, אני מצטערת שלא אוכל לעזור לך, אבל לא ממש ברור לי מה זה שומנים בדם (האם התכוננת לטריגליצרידים?) וגם הערכים הללו לו מוכרים לי. תצטרכי להיות יותר ספציפית מבחינת שם הבדיקה והערכים עצמם. באופן כללי, כאשר ישנם ערכים שהם חריגים ניתן לראות בדף הבדיקה עצמה (האם זה חורג מהנורמה) וברוב המקרים, במידה ויש ערכים שדורשים טיפול הרופא משפחה יוצר איתר קשר. כך או כך, תוכלי להתייעץ איתו בתור הבא שלך. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני