ליבי

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

07/02/2009 | 12:27 | מאת: אבי ג

בן 54 לאחר מעקפים לפני שנה כללית מרגיש טוב רק יש תופעה לאחר יחסי מין חש לחץ באיזור החזה ועיפות האם הדבר מחייב תשומת לב מיוחדת או אולי להפסיק לקיים מין אני בדרך כלל הולך כמעט כל יום הליכה של 30 דקות בקצב של 110 דופק ולחצי הדם שלי נמוכים עקב רמטנס שאני לוקח מה דעתך

תודה על פנייתך. כשנה אחרי ניתוח מעקפים אין סיבה שתחוש עייפות ולחצים בחזה בזמן קיום יחסי מין, בעיקר וציינת כי הינך פעיל מידי יום 30 דק'. לעתים ישנם לחצים באזור החזה הנובעים מהניתוח עצמו גם לאחר שנה(!) אך זה אינו מסביר את העייפות. האם יכול להיות שבזמן קיום יחסי מין קצב הלב שלך עולה מעל 110? אם כן, אז אולי זה יכול להסביר את ההתעייפות. במידה ולא היתי פונה לרופא המטפל להתייעצות בנושא. בברכה, יעל פרניק

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני