תופעה לאחר מיוקרדיטיס

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

07/09/2015 | 20:12 | מאת: עדי

שלום אני בחור בן 26 בריא בד"כ לפני שנתיים לקיתי במיוקרדיטיס אושפזתי למשך שבוע לאחר שנמצא רמת טרופונין גבוהה וה lv ירד ל55 המחלה הויראלית חלפה עשיתי אקו ואקג ובדיקת מאמץ הכל יצא תקין. לאחרונה התחלתי לסבול מבעיה של פעימה מוקדמת אני מרגיש כאילו הלב מפרפר זה קורה לפחות 5 פעמים ביום ולפעמים ברצף כמה פעימות. ביצעתי אקג הוא יצא תקין דופק תקין וגם הלחץ דם אני אמור לבצע הולטר. אני מודע שהתופעה אינה מסכנת חיים למרות שהיא מבהילה נורא אך רציתי לדעת אם יש קשר בין המיוקרדיטיס לתחילת התופעה של הפעימה המוקדמת ואיך אפשר לטפל בזה

שלום עדי, מתנצלת על העיכוב בתגובה, אך לצערי לא אוכל לעזור לך, אינני רופאה. כפי שאמרת פעימה מוקדמת לרוב אינה מסכנת חיים ואינני יודעת אם קשורה למיוקרדיטיס במקרה שלך. כדאי שלאחר ההולטר תיגש עם התוצאות לרופא ותתייעץ. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני