לא ברור-מדרגות

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

01/08/2008 | 09:08 | מאת: שולו

ליעל שלום! בראטשית עלי להודת לך., אבל כנראה שלא הבהרתי את עצמי. אני הולך מידי בקר כשעה. האם מותר לשלב בהליכה זו עליית מדרגותץ הכוונה היא לעליית כ160 מדרגות אשר נמצאות במסלול ההליכה שלי להבהרהת המדרגות נמאות ברצף של כ-80 מדרגות הפסקה של כ- 10 מטר לחציית כביש. ועוד עלייה של כ-80 מדרגות. משך העליה הוא כ- 5 דקות

שולו, במידה והינך מרגיש טוב בסיום ההליכה, לא עייף מידי וללא קוצר נשימה, אין שום מניעה לטפס את המדרגות. זאת בהנחה שאין בעבר מחלת לב כלשהיא ושהינך מרגיש בטוב בזמן הטיפוס ובסיומו. בתום טיפוס המדרגות הקפד להוריד את הדופק בהליכה קלה ביותר ולשחרר את השרירים על ידי מתיחות לשרירי הרגליים. אני מצדיעה לך על הפעילות שאתה מבצע, נשמע כי אתה בכושר מצוין. יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני