כאב בחזה בצד שמאל בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

18/12/2014 | 22:44 | מאת: בדוי

שלום אני בן 17 לפני גיוס, וכבר שבוע שאני רץ בקצב בינוני - גבוהה אני מרגיש כאב נסבל בחזה בצד שמאל, אני מרגיש שזה כאב פנימי ולא בשריר, לאחר הריצה הכאב עובר ושאני רץ הוא חוזר, לפעמים אני מרגיש את הכאב באותו אזור בגב גם במנוחה. אין לי מושג אם זה סתם צירוף מקרים או שזה קשור לזה. דרך אגב, בזמן הריצות במאמץ דיי גבוה הדופק שלי מגיע ל185, אני לא מרגיש קושי בנשימה או משהו כזה, אני יכול להמשיך לרוץ, אני מאט רק בגלל הדופק, לפעמים אני מגיע ל190 וגם לא מרגיש קושי רב.. אמרו לי שזה בגלל שאני לא בכושר ואני באמת לא ממש בכושר, התחלתי לרוץ רק לפני 3 שבועות בערך וגם פעם - פעמיים בשבוע. תודה מראש על העזרה!

שלום לך, בגלל גילך הצעיר זה אכן נשמע כאילו הגוף שלך מאותת שהוא לא בכושר. אתה יכול לבדוק את זה על ידי ריצה בקצב פחות מהיר ולבדוק אם זה עדיין קורה. אך מאחר ואף פעם אי אפשר לדעת, לא מזיק לבקר אצל רופא המשפחה שיבדוק אותך ובמידת הצורך יפנה אותך לבדיקות נוספות. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני