פעילות גופנית לאחר אוטם בשריר הלב

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

13/09/2014 | 10:18 | מאת: אלי

ליעל שלום לפני כחודש עברתי אותם בשריר הלב הושתל לי תומכן אני היום עושה הליכה של 30 דקות כל יום מה הפעילות המומלצת לי היום ובתקופה הקרובה כולל הליכה ומשך זמן ההליכה.

שלום אלי, כל הכבוד שאתה הולך מידי יום 30 דק', זו הדרך הנכונה. אני ממליצה בחום להצטרף למכון שיקום לב הקרוב למקום מגוריך שם תקבל כלים נוספים לשיפור הכושר הגופני תוך כדי פיקוח רפואי ומעקב אחר מצבך הבריאותי ושינוי אורח החיים. מאחר ואין לי פרטים נוספים לגביך, כגון: גיל, מה עברת, מה מצבך כיום, גורמי סיכון וכד' קשה לי מאוד להיות ספציפית לגביך. אני מפנה אותך למאמר שפרסמתי כאן בשם "לתת תשומת לב ללב" אשר נותן הנחיות מפורטות לגבי פעילות גופנית לאחר אירוע לב. בברכת כושר ובריאות, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני