לומד בוינגייט ויש לי 2 שאלות חזרה למבחן

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

06/09/2014 | 17:08 | מאת: לאוניד

שלום אשמח אם תוכלי לעזור לי. יש לי מבחן ביום ראשון ויש לי 2 שאלות חזרה למבחן בלי התשובות. והחומר לא מופיע במצגות. 4. דרגת המאמץ לאימון אירובי המומלצת לשיקום ומניעה של מחלות לב עפ"י "סולם בורג" היא: א. 9-10 ב. 11-16 ג. 16-17 ד. 7-8 5. דרגת המאמץ לאימון אנאירובי המומלצת לשיקום ומניעה של מחלות לב עפ"י "סולם בורג" היא: ה. 9-10 ו. 11-13 ז. 16-17 ח. 7-8 תודה

לאוניד שלום בעיקרון הדרגה של RPE המומלצת לאימון אירובי היא 11-16 ולאימון אנאירובי היא 11-13. בהצלחה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני