שיער לבן

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

14/03/2014 | 17:25 | מאת: דניאל

שלום האם הופעת שיער לבן בסביבות גיל 30 נחשבת לדבר נורמלי? כיום בגיל 39 חלק ניכר משערות הראש לבנות, וכן רוב הזקן הלבין, וגם חלק משיער החזה לבן. יש לציין שיש לי בני משפחה מבוגרים ממני בגיל, וקצב הלבנת היער והזקן אצלם לא הגיע למצבי. האם מצב נפשי קשור להופעת שיער לבן? האם אוננות רבה קשורה להלבנת שיער? ישנם גורמים שמשפיעים על הופעה מוקדמת ו/או קצב הלבנת השיער? ושאלה לסיום, האם השיער/הזקן הלבן מעיד על הזדקנות כללית או שזה רק עניין אסתטי? תודה

דניאל שלום, לצערי אינני יכולה לעזור לך בעניין, הפורום הזה אינו קשור לנושא. בפורום הזה דנים בפעילות גופנית בכלל ובהקשר למחלות לב בפרט. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני