פרפור

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

26/08/2013 | 13:28 | מאת: ארי

אני סובל מפרפור התקפי שנרגע חוזר לסינוס יש לי גם בעיה בבלוטת התריס כתוצאה המעודף יוד מכדור פרוקור שאלתי כל פעם שאני הולך ומעוניין ללכת בערך שש קילומטר אני מגיעה הביתה ומרגיש פליטפציות שגרמו להגיע למיון שאלתי האם מאמץ שאני עושה בהליכה גורם לי לבעיה ואיך לפתור זות או הבלוטה גם גורמת להפרעות קצב

ארי שלום, מתנצלת על העיכוב בתשובה. לא ברור לי האם עברת אבחון לבעית הפרפור שלך? האם עשית הולטר לא מזמן? אם לא, חשוב שתבצע הערכה רפואית ותלך לאלקטרופיזיולוג המומחה להפרעות קצב. ממה שידוע לי לבלוטה יש השפעה על הפרעות קצב אך עליך להיוועץ ברופא. לגבי פעילות גופנית, תלוי בסוג הפרעת הקצב שלך ובתדירות שלה, בד"כ פעילות גופנית היא בטוחה אבל עליך לקבל אישור מקרדיולוג או אלקטרופיזיולוג לבצע פעילות גופנית בהתאם להפרעות קצב שלך. בברכת בריאות ושנה טובה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני