עזרה קטנה ממך

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

22/05/2013 | 01:41 | מאת: שבי

שלום יעל עונת הכדורגל שלנו הסתיימה אתמול בבוגרים, אני רוצה להגיע מוכן לתחילת האימונים עם תוכנית אימון מסודרת הכוללת גם תוכנית אימון בחדר הכושר. השאלה שלי היא האם צור קסטל הוא איש מקצוע מתאים שיכול לבנות תוכנית אימון בפגרה לשחקן כדורגל? והאם את יודעת אם אפשאר להיפגש איתו באזור המרכז ולא רק בבית חולים ברזילאי? תודה רבה

הי שבי, אני חושבת שצור יוכל לעזור לך. האם תרצה להשאיר לי מייל או טלפון שהוא יוכל ליצור איתך קשר? בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני