מיוקארדיטיס

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

14/02/2013 | 21:56 | מאת: ברי

לאחר אבחנה הנ"ל, אי ספיקה קלה של הלב..שבוע אחרי יציאה מבית החולים, אילו פעילויות מומלץ?

שלום ברי, במידה והמיוקרדיטיס כבר לא פעילה (כלומר בסיומה) ואתה מרגיש טוב ניתן לחזור לפעילות הדרגתית. אינני יודעת מה הרקע שלך למיוקרדיטיס, האם יש מחלת לב קודמת, האם אתה סובלת מסימפטומים של אי ספיקת לב. כמו כן, אין לי רקע על מצבך הגופני: גיל, רקע של פעילות גופנית, גורמי סיכון אחרים וכד'. לכן אינני יכולה להמליץ באופן ספציפי. אך כפי שציינתי, במידה ואתה חש בטוב ויש לך אישור מהרופא שלך לחזור לפעילות, אין מניעה לבצע מה שביצעת בעבר, כמובן תוך שימת לב לתחושה האישית שלך ולקצב ההחלמה שלך. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני