הצטרפות למכון כושר

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

22/07/2012 | 16:54 | מאת: רותי

אני כמעט בת 70 מעולם לא עשיתי כושר. לאחרונה בדעתי לנסות כושר במכון - אך מבחן מאמץ שעשיתי לא צלח. האם אפשר להתחיל להתאמן ללא מבחן מאמץ? האקו לב שעברתי היה תקין נא תשובתכם תודה

רותי שלום, לא ברור לי מדוע מבחן המאמץ לא צלח. באופן כללי את יכולה להתאמן בחדר הכושר עם אישור מרופא. לכל רופא ו/או חדר כושר דרישות משלו, בדקי את הדרישות של הרופא שלך וחדר הכושר המיועד. במידה ומבדק המאמץ לא היה תקין, כדאי לבצע המשך ברור בכל אופן ולא לקחת סיכון. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני