בדיקות

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

01/06/2012 | 00:08 | מאת: שבי

יש פיזיו' עם עבר מכובד מאוד במהלך הקריירה, כולל פיזיו של קבוצת כדורגל. אני רוצה לבוא אליו לבדיקות לפני שעונת הכדורגל מתחילה. הוא אמר לי שהוא מבצע את הדברים הבאים: לבדוק האם האמסטרינג ברגל ימין חזק יותר מרגל שמאל. מה צריך לחזק בגוף? האם למשל זוקפי הגו חזקים מספיק לשחקן כדורגל. הוא אומר שבדיקה הזו מאוד יסודית והיא לוקחת או שעה או שעתיים. שאלתי היא כמה חשוב לשחקן כדורגל לעשות בדיקות כאלה לפני העונה? אשמח עם תפרטי לי תודה רבה שבי

שבי שלום, אינני מתמחית בבדיקות לספורטאים, זהו תחום עבודה אחר לחלוטין משלי. כך שאינני יכולה להגיד לך מה עושים בבדיקות האלה ומדוע החו חשובות. אני מניחה שאם זימנו אותך לבדיקות, זהו תהליך מקובל וחשוב לפני תחילת פעילות של קבוצת כדורגל. ההמסטרינגס הוא שריר הירך האחורי וכמו כל שרירי הרגליים, חשוב שיהיה חזק בתחום הכדורגל. לעזרה נוספת בתחום, אני מציעה שתפנה למומחה בתחום הספורט. אני עוסקת יותר בתחום שיקום ומניעת מחלות לב. בברכה ובהצלחה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני