בדיקת רפואיות

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

16/05/2012 | 21:10 | מאת: מיכל

אהלן יעל היום הבן שלי בן ה13 הלך לבדיקות רפואיות ששלחו אותו מקבוצת הכדורגל. במהלך הבדיקה הוא ישב על אופניים וחיברו לו אלקטרודות גם בבטן, בחזה ובגב. הוא נסע בסביבות 7-8 דקות על האופניים, ולבסוף הוציאו את התשובות של הבדיקות. השאלה שלי היא 1.מה הן הבדיקות האלה, מה הם מה רואים בתשובות? תודה רבה על העזרה....

שלום מיכל, ישנם מספר סוגים של בדיקות מאמץ. באופן כללי הם מחפשים לראות האם יש בעיה באספקת החמצן ללב במאמץ והאם יש הפרעות בקצב הלב בזמן מאמץ. האלקטרודות שחיברו לו בעצם הן הא.ק.ג שמודד את הפעילות החשמלית של הלב ויכול להעיד האם יש בעיה או סכנה ללב בזמן מאמץ. חבל שלא שאלת אותם במקום מה היא הבדיקה הספציפית שהם עשו ומה התוצאות אומרות, הם וודאי יכלו להסביר לך. לי קשה לדעת מה הם רואים בתוצאות מבלי לראות אותן בעצמי. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני