ליעל פרניק

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

30/03/2012 | 17:20 | מאת: איילון

קודם כל תודה על התשובות הקודמות שלך!!!מוריד בפנייך את הכובע שאין לי. רציתי לשתף אותך. ביצעתי אתמול ושלשום מלקחות של מים חמים וקרים בזמנים שהמלצת לי על כל הגוף. לאחר המקלחות שחזרתי הביתה מהאימון , הרגשתי את הדבר הבא: לאחר 10 דקות מסיום המקלחת הרגשתי פחות שרירים תפוסים ורגיעה! של שרירי הרגליים(שעבדו חזק באימון) האם זה מה שאמורים להרגיש לאחר המקלחות? האם זו המטרה? תודה לך.....

איילון שלום, תודה על הפרגון. שמחה שהמקלחות עוזרות, בהחלט המטרה היא להרגיש שרירים רגועים ומשוחררים יותר. רק אל תגזים באימון בגלל שאתה סומך על המקלחות שלא תגרום לעצמך פציעות מיותרות... בהצלחה בהמשך, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני