שאלה ליעל

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

28/02/2012 | 16:45 | מאת: שבי

באימון האחרון(אימון כדורגל של שעה וחצי) התחלתי את האימון ועצרתי להתפנות. שמתי לב שצבע השתן היה צהוב מדי, ומיד רצתי לבקבוקי המים כדי לשתות כמה שיותר מים על מנת להחזיר נוזלים(כדי שלא יהיו כאבי ראש וכו') שאלתי היא- כמה זמן לוקח לצבע השתן להשתנות מאז השלמת הנוזלים,וכמה זמן לוקח לגוף להגיב טוב להחזרת הנוזלים? תודה רבה

שבי שלום, אינני יודעת כמה זמן לוקח לצבע השתן להשתנות. מבחינת כמה זמן לוקח לנוזלים להיקלט בגוף, זה די מיידי, עניין של כמה דקות. מים עוברים עיכול מהיר ומגיעים לתאי הגוף די מהר. אם אתה מבצע אימונים ארוכים ו/או אינטנסיביים, רצוי כמובן לשתות לפני האימון, במהלכו (לא יותר מידי שלא יכביד על הבטן) ובסופו חשוב מאוד. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני